Vacature

Constructielasser (TIG en MIG / MAG)

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 881

Update: 12-08-2021

default

Françoise Baudot

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Voor een metaalbedrijf in de regio van Tielt zijn wij op zoek naar een constructielasser, dit met kennis van TIG, MIG MAG. - Aan de hand van een plan moet alles samengesteld worden volgende de regels van de kunst. De stukken worden op voorhand geplooid, gelaserd en gezaagd. - Tewerkstelling in een mooi dagrooster met keuze naar 30minuten of 60minuten middagpauze. - Zijn volgende woorden je niet vreemd, neem dan contact met ons op: Kennis TIG lassen, MIG MAG lassen; Planlezen; Zin voor nauwkeurigheid; Stiptheid; Zelfstandigheid; Goed mechanisch inzicht; Kennis van de Nederlandse taal.

Profiel

- Planlezen - Ervaring constructielassen, basiskennis TIG, MIG MAG - Oog voor detail en nauwkeurig werken - Zelfstandigheid - Goed mechanisch inzicht - Kennis van de Nederlandse taal

Wij bieden

Een tewerkstelling binnen een metaalverwerkend familiebedrijf in Tielt waar er een gezellig sfeer op de werkvloer is.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.