Vacature

Credit Controller

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1902

Update: 13-05-2022

Saartje

Saartje Van Hoorebeke

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Inboeken van bankafschriften. - Je bereidt de betalingen naar klanten voor. - Je bent verantwoordelijk voor ons aanmaningsproces met iController. - Je doet follow ups van de dossiers bij Justified (incasso). - Je pakt het debiteurenbeheer aan en werkt hiervoor nauw samen met customer service en operations. - Naast de automatische credit check, controleer je ook de kredietwaardigheid van onze nieuwe klanten. - Het analyseren, opstellen en opvolgen van afbetalingsplannen is jouw verantwoordelijkheid. - Je helpt binnen jouw domein met het optimaliseren en uitbouwen van bestaande tools en procedures.

Profiel

- Je hebt een grote affiniteit met cijfers. - Je bent communicatief sterk en kan inschattingen maken vanuit zowel een commercieel als financieel oogpunt. - Je beschikt over de nodige entrepreneurship en hebt een hands on mentaliteit. - Je gaat proactief te werk en hebt een kritische blik. - Kennis van Navision, iController of Justified zijn een plus.

Wij bieden

- Een mooie uitdaging met verantwoordelijkheden in een dynamisch team. - Een loopbaan in een groeiend, Belgisch bedrijf in een heel boeiende sector. - Tewerkstelling in een fantastische werklocatie. - Een fulltime job van 38u/week en hierbij 13 ADV dagen. - Een aantrekkelijk en ruim salarispakket met tal van voordelen (maaltijdcheques, groepsverzekering, uitgebreide hospitalisatieverzekering,...)

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.