Vacature

Customer Care Agent

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1903

Update: 13-05-2022

Saartje

Saartje Van Hoorebeke

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten bij vragen of klachten. - Je zoekt steeds naar een gepaste oplossing. - Je geeft correcte, technische informatie door aan interne en externe klanten. - Je voert controles uit op ingevoerde contracten en staat nauw in contact met het salesteam. - Je staat met het team in voor allerhande administratieve taken.

Profiel

- Je beschikt over een bachelor of hebt reeds een eerste ervaring in een gelijkaardige functie. - Je bent perfect 2 talig (NL/FR) en communicatief sterk. - Je bent commercieel en klantgericht ingesteld. - Je bent een echte teamplayer en hebt een hands on mentaliteit. - Je bent een dynamisch persoon en enthousiast om bij te leren over de energiemarkt. - Je kan goed omgaan met stress en kan makkelijk prioriteren.

Wij bieden

- Een mooie uitdaging met verantwoordelijkheden in een dynamisch team. - Een loopbaan in een groeiend, Belgisch bedrijf in een heel boeiende sector. - Tewerkstelling in een fantastische werklocatie. - Een fulltime job van 38u/week en hierbij 13 ADV dagen. - Een aantrekkelijk en ruim salarispakket met tal van voordelen (maaltijdcheques, groepsverzekering, uitgebreide hospitalisatieverzekering,...).

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.