Vacature

Directiesecretaresse (persoonlijk assistent)

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 718

Update: 30-04-2021

default

Julie Vandaele

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Voor een landbouw-familiebedrijf in Tielt zijn wij op zoek naar een directiesecretaresse / -secretaris.Je staat in voor een groot deel van de administratie rond de moederdieren, voederbestellingen, up-to-date houden van de gegevens en kosten per bedrijf, controle uitvoeren op facturen, kostenberekening, ... Opmaak van de maandelijkse afrekeningen en bijhouding van de prijsschommelingen, administratieve taken ivm personeelsbeheer, verantwoordelijk over alle telefonie en beheer van nummers / abonnementen. Beheer van de sociale media en organisatie van beurzen behoord ook tot uw takenpakket.Een zeer veelzijdige job aangepast naar gelang de kennis en interesseveld.

Profiel

- Bachelordiploma - Zeer goede kennis van de Nederlandse EN Franse taal - Nauwkeurige en cijfermatige ingesteldheid - Vlotte omgang met Office Pakket (must) en WordPress (pluspunt) - Affiniteit met landbouwsector is een pluspunt|Bachelordiploma

Wij bieden

Een tewerkstelling van 38 uur per week met glijdende uren. Na een positieve periode via QUALITY TIELT een vast contract.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.