Vacature

Dossierbeheerder

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 990

Update: 28-09-2021

default

Selena Vanherreweghe

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je bent vertrouwenspersoon van de klant. - In samenspraak met de partners rapporteer je periodiek de cijfers aan de klant. - Je geeft eerstelijnsadvies. - Je werkt fiscale optimalisaties uit voor de klant. - Je vormt het eerste aanspreekpunt voor de klant.- Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor alle recurrente taken, zoals de input van de facturen, het opmaken van de jaarrekening en het indienen van de fiscale aangiften.

Profiel

- Diploma's zijn één ding, maar inzet en houding zijn nog zó veel belangrijker. - Je bent een gedreven financiële duizendpoot. - Ben je in bezit van een IAB- of BIBF-titel, dan is dit een pluspunt. - Een must dat je interesse hebt in alles wat financiën, fiscaliteit en accountancy aangaat. - Bereid zijn om je kennis steeds verder te verbreden en te verruimen.

Wij bieden

- Een uitdagende functie met groei- en ontplooiingskansen in een familiaal bedrijf, waar je alle vrijheid krijgt om je te ontwikkelen in je job. - Een functie in loonverband. - Voltijd/deeltijds is mogelijk.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.