Vacature

Electromechanicus

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 541

Update: 18-02-2021

default

Françoise Baudot

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Voor een textielbedrijf in Tielt zijn wij op zoek naar een gedreven, gepassioneerde electro-mechanicus, dit voor een tewerkstelling in dubbele ploeg.- Als electro-mechanicus ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse opdrachten in de onderhoudsdienst, veel variatie dus! - Je verzorgt de reparaties en het preventief onderhoud aan machine-installaties en gebouwen. - Je rapporteert rechtstreeks aan de Plant Manager.- Als electro-mechanicus heb je een sterke kennis van elektriciteit en een kennis van mechanica. - Je komt terecht in een gedreven team die mechanisch zeer sterk in hun schoenen staat.- Het machinepark is zeer divers, op termijn wordt er een volautomatisch magazijn opgesteld --> uitdaging verzekert!

Profiel

- Sterke kennis elektriciteit - Goede kennis mechanica - Je houdt van afwisseling in de job en veelzijdigheid - Goede kennis van de Nederlandse taal|elektrische of mechanische opleiding.

Wij bieden

Een mooie tewerkstelling in een textiel bedrijf in een gedreven en gemotiveerde onderhoudsdienst. Kans op vast contract na een positieve interimperiode.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.