Vacature

Elektricien

Referentie: 2249

Update: 23-08-2022

default

Thirsa Vanneste

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een ervaren elektricien die van A tot Z inzetbaar is- Heb je al de nodige ervaring als elektricien en kan je projecten uitvoeren van A tot Z?- Hou je van afwisseling in uw uitdaging?- Kan je zelfstandig werken, kan je planlezen, heb je een goed technisch inzicht?- Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn.

Profiel

Ervaring, vakkennis en vaardigheid zijn daarvan de belangrijkste pijlers aangevuld met:-flexibele instelling -efficiëntie -leergierigheid -enthousiasme -happy-people -Veiligheid en respect voor elkaar zijn onze prioriteiten.

Wij bieden

- Er wordt een competitief loon voorzien afgestemd op uw werkervaring. - Je beschikt over een nieuwe bedrijfswagen, gekoppeld aan een tankkaart en werkmateriaal volledig afgestemd op uw noden. - Werkuren worden in samenspraak afgestemd.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.