Vacature

Elektricien / elektrotechnieker

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 633

Update: 09-03-2021

default

Françoise Baudot

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Voor een textielbedrijf, wereldspeler, te Tielt zijn wij op zoek naar een ervaren elektricien / elektrotechnieker. In deze functie staat u in voor het onderhoud en herstellingen aan machines, constructies, leidingen en mechanische onderdelen. Alsook speel je een rol bij het implementeren van verbeteringsvoorstellen en -processen. Tijdens uw job bewaard u de orde, netheid en veiligheid van installaties en machines.Deze job kan uitgevoerd worden in een 2-ploegenstelsel.

Profiel

- Technisch diploma (mecanicien / elektromecanicien), graduaat elektromechanica. Indien u niet over dit diploma beschikt maar ervaring kan aantonen in de stiel, neem zeker ook contact met ons op. - Ervaring in onderhoud (pluspunt). - Zin voor verantwoordelijkheid en zelfstandigheid - Probleemoplossend en resultaatgerichtheid - Sociaal vaardig, communicatieve vaardigheden - Passie voor techniek|Technisch diploma (mecanicien / elektromecanicien), graduaat elektromechanica. Indien u niet over het diploma beschikt, geen schrik. Indien ervaring bent u ook welkom.

Wij bieden

Een enorm boeiende en uitdagende functie binnen een hoogtechnologisch bedrijf te Tielt. Binnen deze firma is er ruimte voor eigen inbreng. Tegenover deze uitdagende functie zal een mooi verlongingspakket voorzien worden.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.