Vacature

Elektromechanieker EN technieker elektriciteit - 2-PLOEGEN

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 2363

Update: 09-11-2022

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je krijgt een kick van machines die altijd goed draaien door het preventief en correctief onderhoud dat je nauwgezet en met oog voor detail uitvoert. - Je lost zowel elektrische als mechanische problemen op. - Je job draait echter niet alleen rond correctief onderhoud: vaak voorkomende problemen worden geanalyseerd en je gaat actief op zoek naar manieren om deze in de toekomst te vermijden.

Profiel

- Je hebt een goede kennis van het Nederlands. - Je bent PC vaardig en kan vlot werken met MS Office. - Je bent flexibel, een problem solver en een teamplayer. - Je hebt een goeie technische bagage opgebouwd in een productieomgeving of verpakkingsomgeving. - Veiligheid is voor jou een topprioriteit, je bent ook bereid mee te helpen aan de nodige preventie taken. |- Je beschikt over een bachelor elektro mechanica / elektriciteit OF bachelor (industriële) elektriciteit OF gelijkwaardig door ervaring.

Wij bieden

- Een doorgedreven interne opleiding. - Aantrekkelijk loon. - Zeer collegiaal team.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.