Vacature

EPLAN student tekenaar

Referentie: 2006

Update: 08-06-2022

default

Cynthia Vanderhaeghen

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

-Je tekent bestaande schema’s uit in de huidige versie van EPLAN (P8 Professional 2.9 of EPLAN Platform 2022). -Je doet dit aan de hand van een bestaand basisproject. De elektrische schema’s werden eerder in Excel aangemaakt en dienen omgezet te worden in het EPLAN formaat. -Je komt terecht binnen een collegiaal team waarin je nauw samenwerkt en voldoende wordt begeleid. -Je wordt tewerkgesteld voor 3 maanden.

Profiel

-Je hebt een basiskennis van EPLAN, expertkennis is niet nodig. -Je volg een master of bachelor opleiding elektriciteit of elektromechanica, waar EPLAN in het pakket zit. -Je bent elektrisch sterk en hebt een goed praktisch/technisch inzicht. -Je hebt een vlotte kennis Nederlands.

Wij bieden

- Je komt terecht in een familiaal bedrijf waar je alle kansen krijgt als student. - Ben jij vrij om te werken voor juli, augustus en september? - Laat van je horen!

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.