Vacature

Ervaren stikker/stikster - DAG

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2444

Update: 09-01-2023

default

Elise Verschoore

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- In het beginstadium zal je vooral instaan voor het stikken van de zijzomen van overgordijnen en vouwgordijnen. - Naarmate je voeling krijgt met het product en de stoffen en naarmate je werktempo stijgt, zal je meer taken toebedeeld krijgen, zoals blindzomen, voeren of de kwaliteitscontrole van het gordijn. Het is sowieso de bedoeling om in de toekomst als volwaardig stikker of stikster mee te draaien op de afdeling.

Profiel

- We zoeken een gedreven collega in een voltijdse functie. Met het oog op interne communicatie, mikken we op iemand met kennis Nederlands. - Om een kwalitatief product af te leveren, is het belangrijk dat jij nauwkeurig kan werken en dat je geduldig bent.

Wij bieden

- Je komt terecht in de warme familie. Jouw collega's zullen je met raad en daad bijstaan, zodat je snel volwaardig kan meedraaien in het team. - Je kan rekenen op een mooie verloning, aangevuld met maaltijdcheques. - Uiteraard willen we de balans tussen werk en privé gezond houden. Daarom kiezen wij ervoor om te werken van 08u00 tot 16u30 en op vrijdag tot 14u00. - Naast je wettelijk verlof, bieden wij ook anciënniteitsverlofdagen aan. - Boven dit alles bieden wij jou voldoening van je werk!

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.