Vacature

Evenement coördinator - ZWANGERSCHAPSVERVANGING

Referentie: 2195

Update: 19-07-2022

Illy

Ilham Reffaki

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Als coördinator neem je de lead in de organisatie van diverse beurzen en personeelsevenementen. Events worden conceptueel uitgewerkt rekening houdend met de evoluties in de markt. - Hier werk je nauw samen met sales, standenbouwers en diverse leveranciers. Ideeën en toepassingen worden afgewogen, besproken, bijgeschaafd en onderhandeld. - Je organiseert niet zomaar een evenement dat in de puntjes wordt voorbereid tot uitgewerkt, maar totaalbelevingen die zowel bezoekers als deelnemers meenemen in een wow gevoel van begin tot eind. - De volledige organisatie van gaande van reservering tickets en hotels tot bestellen beursmateriaal en beurzen op en afbouw: geen enkel detail gaat aan jouw aandacht verloren! - Je wordt event expert voor diverse firma's binnen de groep en bouwt aan een netwerk van contacten met leveranciers en externe partners. - - Naast de organisatie van sales gerelateerde events werkt je ook op basis interne interne gebeurtenissen uit: traktaties, personeelsaangelegenheden, gadgets, stockverkopen,…

Profiel

- Een creatieve, geboren planner en organisator. - Je slaagt erin originele concepten uit te werken en verliest nooit de nieuwste trends uit het oog. - Met gevoel voor textiel en interieur gecombineerd met een dosis hoger en ondernemingszin naar een niveau. - Je bent een vlotte communicator, zet een concept sterk in de markt, werkt goed zelfstandig en in team aan projecten en houdt het hoofd koel in een crisissituatie. - Je bent bekend met de courante office programma's en bij voorkeur ook met SketchUp. - Deze functie brengt je (in normale omstandigheden) op basis in het buitenland wat voor jou de kers op de taart is na een lange voorbereiding.

Wij bieden

- Je werkt in een zelfsturend team, met een grote autonomie en veel ruimte voor eigen initiatief en creativiteit. - De recente uitbreidingen zijn voorzien van alle nodige comfort en IT oplossingen en ons team Sport zorgt voor regelmatige bewegingssessies. - Het glijdend uurrooster zorgt voor weer voor de balans tussen werk en privé. - Wij voorzien een competitief salaris, op basis van je ervaring en competenties, aangevuld met maaltijdcheques. - De opstart is voorzien in augustus met een duurtijd tem, ongeveer, eind dit jaar.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.