Vacature

Field support Engineer

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2198

Update: 20-07-2022

Illy

Ilham Reffaki

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je ondersteunt de projectleiders zowel op administratief als op technisch vlak en verleent assistentie naar de organisatie van de werven (transport, communicatie onderaannemers,...). Zo meet je de liftschachten op, regel je de planning van de projecten in functie van de toestand van de werven en analyseer je eventuele risico's. - Je verzorgt de materiaalvoorbereiding van de projecten na overdracht van de sales en deze bestellingen op zodat ze tijdig geleverd worden. - Je staat in voor een correct administratieve verwerking van het dossier: je noteert de risicopunten, je voert een dossierstudie. Je bestelt het materiaal en volgt op dat alles tijdig geleverd wordt. - Je werkt technische oplossingen uit voor terugkerende problemen op de werven en bent in staat om globale verbeterprojecten te ondersteunen of op te zetten. - Je onderhoudt goede interne contacten met de verschillende afdelingen. Vooral de aankoop en de logistieke afdeling vormen een belangrijke partner voor jou. - Je bent de ondersteunende kracht voor onze projecten en projectleiders die verantwoordelijk zijn voor het plaatsen van nieuwe liften.

Profiel

- Je bent organisatorisch en administratief sterk en kan vlot en professioneel communiceren. - Je bent een betrouwbare teamplayer met een positieve ingesteldheid en werkt oplossingsgericht. - Je hebt een opleiding elektromechanica of elektriciteit/elektronica achter de rug. Ook schoolverlaters zijn welkom. - Je beschikt over een algemene kennis van MS Office (Word, Excel). Indien je kennis aanvult met kennis van Inventor/Autocad is dit een meerwaarde. - Je kan je uitstekend uitdrukken in het Nederlands en spreekt ook goed Engels. Kennis van het Frans/Spaans is een troef. - Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Wij bieden

- Je komt terecht in een internationale onderneming met een familiaal karakter. Je maakt hierbij deel uit van een team van betrouwbare en aangename collega's die elke dag samen met jou aan het succes van de afdeling willen werken. - Een salarispakket afgestemd op jouw competenties/ervaring aangevuld met extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques, een groepsverzekering en een bedrijfswagen met een tankkaart. - Een voltijds vast contract waarbij je naast de wettelijke verlofdagen 12 betaalde ADV dagen kan opnemen. - Een functie waarbij verantwoordelijkheid, pro activiteit en initiatief op prijs worden gesteld.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.