Vacature

Gebeten landbouwmedewerker

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 452

Update: 18-02-2021

default

Elise Verschoore

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Voor onze klant werkzaam in de landbouwsector zijn wij dringend op zoek naar een allround medewerker die precisielandbouw als uitdaging ziet. Het landbouwbedrijf met familiaal karakter werkt met de meest moderne machines en is zo een innovatieve speler op de markt. U werkt zowel in de buitenlucht als op het kantoor. Zaaien, maaien, bemesten, sproeien, oogsten, onderhouden, laden en lossen... behoren tot uw taken. Alsook het helpen meedenken, onderzoeken, plannen.

Profiel

U beschikt over een landbouwgerelateerde opleiding en heeft een grote affiniteit met de landbouwsector. U heeft kennis en voeling met machines en de nieuwste technieken. U bent nauwkeurig ingesteld en een planner. Rijbewijs G en CE zijn een pluspunt.

Wij bieden

U komt terecht in een familiaal innovaterend bedrijf. Precisielandbouw is dé uitdaging! Modern machinepark en nieuwste technieken (gps, drone, bodemscan)

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.