Vacature

Gedreven werkvoorbereider (m/v)

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1957

Update: 27-05-2022

Illy

Ilham Reffaki

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Uittekenen van de productieplannen (in hout, maar ook metaal, glas...) met een gekend CAD CAM systeem in overleg met architect en klant. - Sturen van het atelier en ondersteuning bieden aan meubelmakers en plaatsers. - Het opmeten en opvolgen van de werf. - Je bent de schakel tussen bureau, atelier en plaatsing en denkt kritisch mee om werkmethodes te optimaliseren. - Je werkt actief mee om de goede sfeer in het atelier te behouden. - Opvolgen van projecten van A tot Z met oog op het halen van de vooropgestelde termijnen. - Opvolging van diverse onderaannemers en eigen plaatsers. - Communicatie verzorgen naar architecten en klanten.

Profiel

- Je hebt een technische achtergrond en sterke interesse in maatwerk. - Je werkt gestructureerd en beschikt over een goed planningsinzicht. - Je bent kritisch, initiatiefrijk en georganiseerd. - Je bent stressbestendig en houdt van werken met deadlines. - Je bent een teamplayer, communicatief en voldoende assertief. - Jouw gedrevenheid en mensgerichtheid typeren jouw persoonlijkheid. - Ervaring met CAD CAM systemen en optimalisatieprogramma's. |- 5 jaar ervaring in een gelijkwaardige job en verwante sector.

Wij bieden

- Een uitdagende en gevarieerde job in een dynamisch en boeiende omgeving. - Je haalt voldoening uit deze job en je eigen inbreng wordt gewaardeerd. - Een job met voldoende verantwoordelijkheden. - Een marktconform, motiverend loon.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.