Vacature

Getouwkuiser - bevoorrader

Contracttype: Nachtwerk, Ploegwerk

Referentie: 786

Update: 16-06-2021

default

Françoise Baudot

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Voor een gekende klant in de textielsector kijken wij uit naar een gemotiveerde getouwkuiser, bevoorraader. - Je staat in voor orde en netheid op de weefgetouwen (minimaliseren van breuken en slijtage), je bent dus een belangrijke schakel in de kwaliteit. Je staat ook in voor de continuïteit van de weefmachines, tijdig voorzie je de inslaggaren bij de verschillende getouwen. Opzetten van bobijnen en wegbrengen geweven stukken behoren ook tot uw takenpakket. - Er is een mooie doorgroei mogelijk, je start namelijk op als getouwkuiser en leert geleidelijk aan de taken van de bevoorrader aan.

Profiel

- Aangezien we werken in de textiel beschik je over een volledig kleureninzicht en je bent niet allergisch aan stof. - Kwaliteit wordt hoog in het vaandel gedragen en je gaat nauwkeurig te werk. - Je beschikt over de nodige portie initiatief en je ziet werk. - Redeneervermogen en logisch inzicht is noodzakelijk aangezien je je eigen activiteiten logisch moet plannen en organiseren (efficiëntie).

Wij bieden

Een tewerkstelling in een groeiend textielbedrijf waar men groeikansen kan aanbieden, er heerst een zeer aangename werksfeer binnen het team. Na een positieve periode, gelopen via QUALITY TIELT, verkrijg je uw vast contract. Bovenop een mooie verloning krijgt u ook maaltijdcheques!

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.