Vacature

Gieter 2-PLOEGEN

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 2417

Update: 29-12-2022

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Als gieter ben je verantwoordelijk voor het gieten en ontvormen van diverse wieltoepassingen in verschillende groottes. - Je werkt heel zelfstandig en streeft naar kwalitatieve resultaten. - Je staat in voor alle stappen in het productieproces: het voorbereidende werk, het gieten, het ontvormen, kwaliteitscontrole van de stukken... - Je werkt met diverse matrijzen en gietstukken van verschillende groottes. - Als trotse medewerker hecht je erg veel belang aan kwaliteit en controleer je dit ook in elke stap van het proces. - Je bewaakt continue de orde en netheid van jouw werkpost. - Je bepaalt zelf de kwaliteit en productiviteit door jouw inzet en vakmanschap. - Je zorgt voor een goede ploegoverdracht met jouw collega van de volgende shift.

Profiel

- Je kan zelfstandig werken, maar ook als een echte teamplayer. - Je kan uiterst nauwkeurig werken en je bent vooral onverbiddelijk als het op kwaliteit en veiligheid aankomt. - Je houdt van het zoeken naar continue verbeteringen van het productieproces en de afgewerkte producten. - Je bent leergierig en streeft ernaar om de kneepjes van het vak te beheersen. - Je beschikt over een goed ruimtelijk inzicht en je beheerst de basiskennis van het rekenen. - Je kan goed Nederlands schrijven en lezen. - Je werkt in een 2 ploegensysteem: Maandag tot donderdag: 5u00 tot 13u15 en 13u15 tot 21u30 Vrijdag: 5u00 tot 11u15 en 11u15 tot 17u15

Wij bieden

- Werken in een gepassioneerd team dat in een familiale sfeer samen naar een topresultaat streeft. - Ons proces is uniek wat er voor zorgt dat je ook met een beperkte technische voorkennis kan starten. Elke starter wordt via een intern opleidingstraject tot operator of specialist opgeleid. - Interne doorgroeimogelijkheden en carrière keuzes. - Een aantrekkelijk loon (ploegpremie 10%) met eindejaarspremie en extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en anciënniteitsvoordelen.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.