Vacature

Grafisch vormgever

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2809

Update: 31-01-2024

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Droom jij van een creatieve job? Is ontwerpen jouw tweede natuur? Heb je daarnaast ook interesse in raamdecoratie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. - Bij onze klant wordt zo goed als alles inhouse ontworpen, dit van marketingmateriaal tot handleidingen tot presentatie van collecties... - Als grafisch vormgever zal je dus een gevarieerd takenpakket beheren. - Je staat in voor het ontwerpen van folders, brochures, websites, drukwerk, beurs- of 'shop in shop-standen'... - Je geeft vorm aan de presentatie van de collecties. - Je maakt prijslijsten, handleidingen en videohandleidingen op. - Je stuurt mailings uit naar bepaalde doelgroepen. - Momenteel wordt social media uitbesteed, maar ook social media kan in de toekomst tot jouw takenpakket gaan behoren. - Naast het creatieve luik, is het ook belangrijk om contacten te onderhouden met leveranciers die belangrijk kunnen zijn voor de marketingafdeling, dit kan bijvoorbeeld gaan over offertes opvragen voor drukwerk. - Dit alles realiseer je samen met 1 directe collega. Uiteraard word je hierbij aangestuurd door je leidinggevende.

Profiel

- Je bent een sociaal persoon en kan goed samenwerken met verschillende teams. Je communiceert vlot. - Indesign, Photoshop, Illustrater en After Effects kennen geen geheimen voor jou. Daarnaast kan je vlot werken met Mailchimp. - Kennis van fotografie, videografie en Sketchup is een pluspunt, alsook kennis van SEA en SEO. - Om een goeie communicatie tussen alle collega's te garanderen, is kennis Nederlands vereist.

Wij bieden

- Je komt terecht in een hecht team met de nodige anciënniteit om jou goed te kunnen begeleiden op de werkvloer. - Je mag rekenen op een marktconforme, correcte en tijdige verloning, waarbij jouw ervaring in rekening wordt gebracht. - Om de balans tussen werk en privé in evenwicht te houden, werken wij van 08u30 tot 17u00 en op vrijdag tot 15u00. - Bovenop dit alles, bieden wij jou een job met veel voldoening!

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.