Vacature

Heftruckbestuurder - 2-PLOEGEN

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 2538

Update: 09-05-2023

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je laadt de vrachtwagens met onze producten volgens de juiste voorschriften. Dat doe je zowel met de heftruck als met de rolbrug. - Je gebruikt een handscanner om de vertrekkende producten af te melden.

Profiel

- Je hebt een heftruckattest en kan vlot met de heftruck overweg - Je bent een defensieve chauffeur en stelt veiligheid voorop. - Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en werkt graag zelfstandig - Je communiceert goed met je collega’s, vrachtwagenbestuurders en verantwoordelijken. - Je werkt graag buiten in alle weersomstandigheden

Wij bieden

- Een filevrije job in de buurt van Brugge. - Een fulltime aanbieding in een dynamisch en internationaal bedrijf. - Een aantrekkelijk salarispakket. - Extralegale voordelen zoals een groeps en hospitalisatieverzekering. - Maaltijdcheques. - Mogelijkheid om een fiets te leasen. - Veel ruimte voor eigen initiatief. - Een flexibele werkomgeving. - Teambuildings en bedrijfsevents. - De kans om bij te leren en door te groeien. - Je werkt voor een ecologisch bewust bedrijf.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.