Vacature

Heftruckchauffeur - 2-PLOEGEN

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 2552

Update: 23-05-2023

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Wegzetten en registreren van paletten in ons manueel magazijn; - Klaarzetten van vrachten voor de vrachtwagenchauffeurs; - Afhandelen van opdrachten van onze dispatchers in het magazijn met de heftruck; - Oplossen van datastoringen en uitgeworpen paletten van ons hoogbouwmagazijn; - Bedienden van de controlepanels van het hoogbouwmagazijn; - Inspringen bij collega heftruckers aan de palletcheck en bindmachine wanneer nodig; - Zorgen voor orde en netheid in ons magazijn.

Profiel

- Je hebt enkele jaren ervaring als heftruckchauffeur en bent in het bezit van een geldig heftruckattest. - Je kan zelfstandig werken, bent stressbestendig en hebt zin in verantwoordelijkheid. - Allround inzetbaarheid: want naast het heftruckwerk in ons magazijn werk je dagelijks de storingen weg aan ons hoogbouwmagazijn. - Spreken en schrijven in het Engels en/of Nederlands is geen probleem. - Je bent fysiek in goede conditie.

Wij bieden

- Stabiel, financieel gezond familiebedrijf met een uiterst modern machinepark. - Vast contract van onbepaalde duur na een positieve interimperiode. - Voltijdse tewerkstelling (38u) in twee ploegen met volgend uurrooster: 5u tot 13u of 13u tot 21u (late shift op vrijdag: 12u tot 20u) - Motiverend salaris mét ploegenpremie en maaltijdcheques (7€ per gewerkte dag) - Je wordt warm onthaald en krijgt de nodige opleiding.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.