Vacature

Heftruckchauffeur 8 ton | 2-PLOEGEN

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 2598

Update: 26-06-2023

default

Tiana Martens

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Als heftruckchauffeur 8 ton heb je een belangrijke rol in het productieproces aan de golfkartonmachine. - Als heftruckchauffeur 8 ton zal je instaan voor het ophalen van rollen papier uit het magazijn en vervolgens aanbrengen bij onze golfkartonmachine; - Als heftruckchauffeur 8 ton scan je de rollen uit en leert werken met ons planningssysteem; - Als heftruckchauffeur 8 ton zal je ook af en toe balen afvalkarton met een kleine heftruck vervoeren; - Als heftruckchauffeur 8 ton kan je ook mee ingeschakeld worden bij de opstart van moeilijke orders op onze golfkartonmachine. Hiervoor communiceer je via hoofdtelefoon met de ploegverantwoordelijke tijdens de shift.

Profiel

- Een geldig heftruckattest; - Minstens 3 jaar ervaring (liefst met 8 ton); - Je spreekt en begrijpt goed Engels en/of Nederlands; - Goede PC skills; - Stressbestendig en in staat om perfect te functioneren op drukke momenten.

Wij bieden

- Je komt terecht in een stabiel, financieel gezond familiebedrijf met een uiterst modern machinepark. - Je werkt in een 2 ploegensysteem in een 37u week met op vrijdag een werkdag van 5u (5 tot 10u of 10 tot 15u). - Vrijdag heb je dus een korte werkdag en duik je sneller het weekend in! We zorgen voor een mooie balans tussen werk en privé. - Wist je dat we tijdens de coronacrisis altijd zijn blijven doorwerken? Werkzekerheid is gegarandeerd! - We bieden je een motiverend salaris mét ploegenpremie en maaltijdcheques van €8 per dag.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.