Vacature

Horecamedewerker - Keuken + Levering

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1077

Update: 20-10-2021

Francoise

Françoise Baudot

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Voor een horecazaak te Tielt kijken wij uit naar een keukenmedewerker in combinatie met levering. - Wat zal er tot uw takenpakket behoren? Opstart, onderhoud en schoonmaak zaal en keuken, bediening van klanten telefonisch en in de zaak, bereiding van pizza (deeg, sauzen, basispizza), voorbereiden van bestellingen, levering bij de mensen thuis, ... - Een job met veel variatie en klantencontact dus!

Profiel

Binnen de zaak helpt iedereen elkaar, je bent dus een geboren teamplayer die graag de handen uit de mouwen steekt. Het kan best druk zijn, je moet de orde en rust kunnen bewaren. Je bent dus een stressbestendig persoon. Je bent klant en resultaatgericht ingesteld en beschikt over goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse taal (spreken, schrijven, begrijpen en lezen). Je beschikt over een geldig rijbewijs AM (brommer) of B (personenwagen). Ervaring als keukenmedewerker is een must! Weet dat je in de horeca weet wanneer je opstart maar niet wanneer de dag ten einde is, je bent dus ook flexibel opgesteld!

Wij bieden

Aantrekkelijke verloning en bij positieve evaluatie (na periode via Quality) kans op vast contract. Je komt terecht in een dynamisch, enthousiast en werklustig team!

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.