Vacature

Hulpkok - Hoeveslagerij

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 835

Update: 01-07-2021

default

Cynthia Vanderhaeghen

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Voor een hoeveslagerij in regio Tielt zijn wij op zoek naar een hulpkok! Er dient reeds een ervaring te zijn in de keuken, een meerwaarde is natuurlijk wanneer u uw opleiding kok voltooid heeft.- Belangrijk: Goede drive; Gemotiveerd; Goede portie energie en inzet! - Allround takenpakket: Bereiden en verpakken slaatjes; Bereiding van degen voor hamburgers, worsten, ...; Verpakking van voorgesneden biefstukken, charcuterie, ...; Afwegen en verpakken producten volgens vooropgestelde gewichten; Aanvullen van de automaten en automatenwinkel; Bereiding van warme gerechten volgens interne recepten; Orde en netheid (afwas en schoonmaak); ...

Profiel

- Ervaring als (hulp)kok of opleiding kok voltooid. - Zeer goede kennis van de Nederlandse taal. - Liefde voor eerlijke kwaliteitsproducten uit de streek.

Wij bieden

Een tewerkstelling bij een familieonderneming waar passie, métier en eerlijke kwaliteitsproducten aanwezig is.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.