Vacature

ICT - Coördinator

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2187

Update: 15-07-2022

Illy

Ilham Reffaki

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- In overleg met het directiecomité sta je in voor het uitwerken van een lange termijnvisie voor de ICT binnen het bedrijf, in lijn met de strategische doelstellingen; - Je bent verantwoordelijk voor het uittekenen, implementeren en de uitvoering van een optimale en veilige ICT infrastructuur voor de ganse groep. - Je beheert, coördineert en organiseert de werking, je monitort en onderhoudt de netwerkinfrastructuur en bouwt verder aan het transitieplan richting cloud. - Het vlot laten functioneren van alle HW en SW systemen binnen het bedrijf en de nodige ondersteuning geven naar de gebruikers behoort eveneens tot het takenpakket. - Je organiseert alle operationele activiteiten (helpdesk, pc support, training) binnen ICT support, hierbij ondersteund door een externe partner waar nodig. - Je staat in voor het up to date houden van de security architectuur van de ICT assets en applicaties en het uitwerken en up to date houden van een back up & DRP (communicatie)plan; - Business noden weet je te capteren en te vertalen in concrete plannen en timing naar de digitale toepassingen en de digitale architectuur. - Je werkt nauw samen met het data & applicaties team teneinde een optimale werking van de business applicaties te garanderen. - Het uitbouwen en onderhouden van een documentatie en knowhow platform behoort eveneens tot je takenpakket. Vanuit jouw rol bied je ondersteuning bij administratieve & governance (ICT budget, risk map, maandrapport, KPI, …) taken binnen de ICT afdeling. - Ad hoc taken die passen binnen de ICT afdeling vallen ook onder jouw verantwoordelijkheid. - Je rapporteert aan de CFO.

Profiel

- Je beschikt over een allround ICT ervaring gegroeid vanuit infra & security domein waarbij je helpdesk support combineert met system administratie taken, project management en ICT beheer. - Je hebt een eerste ervaring met Project management waarbij je zelf ook proof of concept hebt ontwikkeld. - Je hebt business knowhow en bent al in aanraking gekomen met business applicaties. - Je neemt autonoom verantwoordelijkheid op. Je bent een problem solver en een hands on, gedreven persoon, die samen met de collega’s binnen het bedrijf ervoor gaat om dag in dag uit de vooropgestelde doelen en kwaliteitsnormen te realiseren. - Door je sterke interpersoonlijke vaardigheden en gestructureerde, doelgerichte aanpak ben je een gewaardeerde business partner en bruggenbouwer binnen de organisatie. - Je hebt ervaring met Windows, Citrix, VMWare, Office 365, Windows server, DHCP, AD, Azure, Veeam, netwerkmonitoring en setup - SAP kennis is een pluspunt - Je blijft graag up to date rond de nieuwste trends binnen het domein van ICT security - Je bent hulpvaardig, gedreven, neemt initiatief en positief ingesteld - Je bent Nederlandstalig en je hebt kennis Engels.

Wij bieden

- Een familiale gediversifieerde bedrijvengroep waar enterpreneurship en innovatie vooraan staat en waar jij het verschil kan maken. - Je komt terecht in een zeer gezond en groeiend bedrijf met een no nonsens cultuur dat snel en creatief inspeelt op vragen naar technische producten en oplossingen. - We bieden je een gevarieerde functie met veel verantwoordelijkheid en ontwikkelingsmogelijkheden. - Naast flexibele arbeidsvoorwaarden en 32 dagen verlof (20+12 ADV) bieden wij een aantrekkelijk salarispakket in overeenstemming met jouw achtergrond en ervaring aangevuld met maaltijdcheques, een groeps en hospitalisatieverzekering, mogelijkheid tot telewerken, een CAO90 bonusregeling en andere extralegale voordelen.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.