Vacature

Industrieel storingstechnieker - 2-PLOEGEN

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 2533

Update: 09-05-2023

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je voert preventief en curatief onderhoud uit op het machinepark binnen de productieafdelingen. - Je wordt nauw betrokken bij verbeteringsprojecten en optimalisaties, zowel op elektrisch als mechanisch vlak. - Je zorgt ervoor dat opstart van nieuwe machines vlot verloopt.

Profiel

- Je behaalde een bachelordiploma elektromechanica of elektriciteit, een A2-diploma (bij voorkeur elektrische installatietechnieken) of bent gelijkwaardig door ervaring. - Elektriciteit, machinesturingen, hydraulica, pneumatica, mechanica … Jij bent er vertrouwd mee. - Je kan zelfstandig werken en weet prioriteiten te stellen. - Je hecht enorm veel waarde aan veiligheid en kwaliteit en hebt bijgevolg een grote verantwoordelijkheidszin. - Je kan vlot planlezen en fouten opsporen. - Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Wij bieden

- Een filevrije job in de buurt van Brugge. - Een fulltime aanbieding in een dynamisch en internationaal bedrijf. - Een aantrekkelijk salarispakket. - Extralegale voordelen zoals een groeps en hospitalisatieverzekering. - Maaltijdcheques. - Mogelijkheid om een fiets te leasen. - Veel ruimte voor eigen initiatief. - Een flexibele werkomgeving. - Teambuildings en bedrijfsevents. - De kans om bij te leren en door te groeien. - Je werkt voor een ecologisch bewust bedrijf.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.