Vacature

Inpakkers (2 ploegen & nacht)

Contracttype: Nachtwerk, Ploegwerk

Referentie: 1479

Update: 10-03-2022

default

Jolien Popelier

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Als inpakker ben je een belangrijke schakel in het productieproces. Je staat in voor de zorgvuldige verpakking van de plastic artikelen die onze volledig geautomatiseerde spuitgietmachines produceren. Je voert visuele controles uit op deze verschillende producten.

Profiel

Je bent een bezige bij en zit niet graag stil. Je hebt al wat productie-ervaring of bent gedreven om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Je kan in ploegen werken en geniet zo van extra vrije tijd. Je bent nauwkeurig en hebt oog voor kwaliteit. Je spreekt vlot Nederlands.

Wij bieden

Droom je ervan te werken in een kleiner familiebedrijf die toch een grote speler is op de markt? Een bedrijf die de missie “We willen niet de grootste zijn, wel de beste” draagt? Dan moet je hier zijn, wij zijn namelijk de grootste strevers in onze sector. Bij dit bedrijf kom je terecht in een financieel gezond bedrijf waar initiatief en zelfstandigheid aangemoedigd wordt. Een mooi salarispakket met een tal van extralegale voordelen is de kroon op het werk. De extra verlofdagen, feestdaggeschenken & teamactiviteiten die je bekomt zijn uiteraard ook mooi meegenomen. Voor 2-ploegenstelsel: afwisselend de ene week de VM-ploeg (5u-13u) en de NM-ploeg (13u-21u). Voor nachtstelsel: telkens van 21u-5u.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.