Vacature

Inpakmedewerker - combinatie kwaliteitscontrole

Contracttype: Nachtwerk, Ploegwerk

Referentie: 880

Update: 12-08-2021

Francoise

Françoise Baudot

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Voor een bedrijf in de regio van Tielt zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde, enthousiaste inpakmedewerker. Als inpakmedewerker ben je een zeer belangrijke schakel in het kwaliteitsproces. In combinatie met de inpak voer je visuele controles uit op de producten. Je hebt dus oog voor detail om productiefouten op te merken en deze te rapporteren naar de leidinggevende. - Mogelijkheid in een 2 ploegenrooster (05u00 tot 13u00 en 13u00 tot 21u00) of in de vaste nacht (21u00 tot 05u00).

Profiel

Je hebt een goede gelezen en geschreven kennis van de Nederlandse taal, je hebt oog voor detail, tempowerk schrikt je niet af en je bent een echte doorzetter. Tewerkstelling moet mogelijk zijn in een 2 ploegenrooster of in de vaste nacht.

Wij bieden

Tewerkstelling in een familiebedrijf te Tielt, initiatiefname en zelfstandigheid wordt aangemoedigd en men krijgt een mooie verloning voor het werk.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.