Vacature

Installateur Sanitair

Referentie: 1198

Update: 13-12-2021

Phaedra Vanneste

Phaedra Vanneste

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Een bedrijf regio Kortrijk is op zoek naar een installateur sanitair- Je doet installatie, onderhoud en herstel van sanitair en verwarming vooral bij particuliere klanten. - Dit voor zowel renovatie als nieuwbouw.

Profiel

- We werken voornamelijk in de regio West-Vlaanderen. - Je werkt in een team van twee personen. - Je bent flexibel en helpt in nood graag andere collega’s bij airco, elektriciteit en ventilatie - Ervaring is een pluspunt - Je bent gemotiveerd bent, interesse hebben - Je bent bereid om continu bij te leren. - Je durft vragen te stellen. - Je hebt een perfecte kennis van de Nederlandse taal. - Je weet dat de klant koning is en gaat dan ook tot het uiterste voor hen.

Wij bieden

- Job optie vast na een positieve interim periode - Mooie loonsvoorwaarden - Een afwisselende job en een leuke werksfeer.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.