Vacature

Internal Sales

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2536

Update: 09-05-2023

default

Chloë Samain

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Voorbereiden en uitwerken van de offertes aan de hand van het technisch commercieel overleg met de klant - Voorbereiden en opvolgen van bestellingen en reservaties waarbij de service naar de klant centraal staat. - Klant op de hoogte houden van de status van hun dossier waarbij je informatie verstrekt over de producten en diensten mbt de levertermijn, beschikbaarheid materiaal,... - Verwerken en opvolgen van de eventuele vragen of klachten.

Profiel

- Je beschikt over een bachelor diploma of gelijkwaardig door ervaring - Je durft je verantwoordelijkheid te nemen en volgt de administratie vlot op en dit met een commerciële inslag. - Goed Engels en noties van Duits en Frans is mooi meegenomen. - Heel goede kennis van Microsoft office en kennis van SAP is mooi meegenomen. - 2 à 3 jaar ervaring in een bouw gerelateerde verkoopomgeving is een plus, maar geen must. We voorzien sowieso een interne opleiding.

Wij bieden

- Een filevrije job in de buurt van Brugge. - Een fulltime aanbieding in een dynamisch en internationaal bedrijf. - Een aantrekkelijk salarispakket. - Extralegale voordelen zoals een groeps en hospitalisatieverzekering. - Maaltijdcheques. - Mogelijkheid om een fiets te leasen. - Veel ruimte voor eigen initiatief. - Een flexibele werkomgeving. - Flexibele uren zijn bespreekbaar - Een goede work life balance. - Teambuildings en bedrijfsevents. - De kans om bij te leren en door te groeien. - Je werkt voor een ecologisch bewust bedrijf.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.