Vacature

Internal Sales Advisor

Referentie: 2193

Update: 15-07-2022

default

Chloë Samain

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Binnen een enthousiast team van ondernemende collega’s word je verantwoordelijk voor boeiende geografische markten. - Je bent het eerste aanspreekpunt voor vragen van zowel de B2B klanten als van external sales en de verkoopdirectie. - Je volgt de volledige flow op van de orders en informeert de klant en de interne organisatie waar nodig. - Je biedt commerciële ondersteuning aan de external sales, volgt offertes en stalen op. Je helpt samen met de marketingafdeling mee met succesvolle organisatie van beurzen. Je krijgt ook de kans om mee te gaan naar bepaalde Europese beurzen. - Je focust op verdere en diepere marktpenetratie en vormt daarvoor een stevige tandem met de verschillende external sales met wie je de markten actief bewerkt. - Je bent samen met je collega’s van productie, logistiek en kwaliteit nauw betrokken bij de operationele planning.

Profiel

- Je combineert commercieel inzicht met een aanstekelijk enthousiasme. Je houdt ervan initiatief te nemen. - Je zorgt voor een hoge klanttevredenheid en je voelt je betrokken. - Je bent een kei in multitasken en pro actief denken. - Je hebt een Bachelor diploma, een eerste werkervaring is een sterk pluspunt. - Je spreekt en schrijft vlot Nederlands en Engels. Kennis van andere talen is een extra troef (Frans, Duits, Spaans, Italiaans) - Je hebt een goede kennis van MS Office en ervaring met een ERP pakket en CRM is zeker mooi meegenomen. - Je bent bereid je in het productgamma te verdiepen. - Je kan zowel zelfstandig als in team werken.

Wij bieden

- In deze heel gevarieerde functie maak je deel uit van een gedreven team, waar eigen inbreng en initiatief sterk worden gewaardeerd. - Je komt terecht in een boeiende en internationale omgeving men een no nonsense, innovatieve en dynamische bedrijfscultuur. - De klant hecht veel aandacht aan de ontwikkeling van haar medewerkers en biedt de ruimte om talenten verder te ontplooien. - Naast flexibele arbeidsvoorwaarden bieden wij een marktconform salaris aangevuld met ruime extralegale voordelen en een CAO 90-bonus.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.