Vacature

Internal Sales - Commerciële binnendienst

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1600

Update: 18-03-2022

default

Jolien Popelier

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Ondersteun jij de commerciële binnendienst bij onze klant in Tielt? Als medewerker in de commerciële binnendienst bent u het contactpersoon voor de klanten, beheer je je eigen klantenportefeuille. Je verzorgd een correcte input in het ERP-systeem, hou je prijslijsten en klantenfiches up to date, volg je bestellingen op (van orderingave t.e.m. levering, van A tot Z). Klachten en vragen volg je zorgvuldig op en je faciliteert de communicatie van de verschillende diensten (productieplanning, boekhouding, transport, ...). Een veelzijdige functie met de nodige verantwoordelijkheid en zelfstandigheid.

Profiel

- Je genoot minimum van een bacheloropleiding - Administratief sta je sterk in je schoenen, nauwkeurig en flexibel - Je gaat gestructureerd te werk, bent stressbestendig, je bepaald je prioriteiten - Je bent een geboren multi-tasker - Je bent sterk communicatief ingesteld - Meertaligheid is een must (Nederlands, Frans en Engels = vloeiend) - Goede kennis van MS Office - Kennis van SAP is een grote troef - Ervaring binnen een gelijkaardige functie (B2B) in een internationale setting is alsook een grote troef|Bachelor of masterdiploma

Wij bieden

Bij ons klant staat vertrouwen, respect, verbondenheid, verantwoordelijkheid en innovatie centraal. Individuele groei en ontwikkeling wordt gestimuleerd. Onmiddellijk een vast contract!

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.