Vacature

Internal Sales Medewerker

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1659

Update: 28-03-2022

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je biedt commerciële ondersteuning aan het sales team van Business Unit Fashion. - Opmaken, uitsturen en proactief opvolgen van offertes. - Opmaken en opvolgen van klantorders (ERP). - Verzorgen dan de volledige flow van staalaanvragen tot aflevering bij de klant. - Behandelen van klantenklachten. - Beheren van je eigen klantenportefeuilles van bestaande en potentiële klanten. - Communiceren met onze collega's en vendors in Azië. - Je kan ook ingeschakeld worden op andere projecten naargelang jouw persoonlijke ambities en competenties.

Profiel

- Je beschikt over een eerste relevante werkervaring. - Mensen typeren je als een teamplayer met een hands on mentaliteit, stressbestendig en klantgericht. - Je staat bekend voor je communicatieve skills, nauwkeurigheid en flexibiliteit in denken en doen. - Je kan je vloeiend uitdrukken in Nederlands, Engels en Frans. Kennis van Duits is een pluspunt. - Je kan vlot overweg met MS Office. |- Je bent in het bezit van een bachelor diploma of gelijkwaardig door ervaring.

Wij bieden

- Een uitdagende, gevarieerde functie met verantwoordelijkheid. - Een aantrekkelijk loonpakket. - Opleiding op maat. - Een aangename werkomgeving in een groeiend en innovatief familiebedrijf.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.