Vacature

Internal Technical Commercial

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2523

Update: 09-05-2023

default

Chloë Samain

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je communiceert dagelijks met je klanten. - Je volgt hun vragen op en bezorgt hen de juiste informatie. - Je werkt offertes uit en volgt alle details van de verkoop op. - Je bent bereid om in een beurtrolsysteem te werken op zaterdagvoormiddag.

Profiel

- Jouw commerciële flair en vlotte persoonlijkheid springen meteen in het oog. - Je durft je verantwoordelijkheid te nemen en volgt de administratie vlot op. - Een woordje Frans spreken, is een grote troef. - Kennis van SAP en Microsoft Office. - 2 à 3 jaar ervaring in een bouwgerelateerde verkoopomgeving is een plus, maar geen must. We voorzien sowieso een interne opleiding.

Wij bieden

- Een filevrije job in de buurt van Brugge. - Een fulltime aanbieding in een dynamisch en internationaal bedrijf. - Een aantrekkelijk salarispakket. - Extralegale voordelen zoals een groeps en hospitalisatieverzekering. - Maaltijdcheques. - Mogelijkheid om een fiets te leasen. - Veel ruimte voor eigen initiatief. - Een flexibele werkomgeving. - Flexibele uren zijn bespreekbaar - Een goede work life balance. - Teambuildings en bedrijfsevents. - De kans om bij te leren en door te groeien. - Je werkt voor een ecologisch bewust bedrijf.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.