Vacature

International Sales Manager

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 873

Update: 15-07-2021

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Voor een internationale speler zijn wij op zoek naar een International Sales Manager, de klant is wereldwijd gekend voor zijn product! - Als International Sales Manager sta je in voor de realisatie van de verkoopobjectieven van de toegewezen dealers en klanten (buiten België). Je onderhoudt de bestaande export klantenportefeuille dmv contactname en bezoek ter plaatse. Onder je verantwoordelijkheid valt ook de exploratie van nieuwe klanten en markten, je gaat dus actief op zoek naar nieuwe opportuniteiten en uitdagingen voor de klant. Behandeling van prijsaanvragen, onderhandeling van verkoopcontracten en opvolgen van lopende orders en offertes zal ook tot uw takenpakket behoren. Alsook biedt u hulp aan de boekhouding om onbetaalde facturen te innen. Verschillende parameters zoals prijs, hoeveelheden, trends, ... meet, analyseer en rapporteer je op een geregelde basis. De CRM-database houdt je up to date en accuraat over de klanten en prospecten. - Bij exploratie in deze functie word je verwacht om op regelmatige basis te reizen (meer dan 50% van de tijd), dit zowel om klanten en potentiële klanten op te zoeken, alsook om beuren te bezoeken en zelf een stand te openen. - Voor deze functie is de talenkennis zeer belangrijk! Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands, Engels en Frans. Iedere extra talenkennis (bv Duits, Italiaans, Spaans) vormt een pluspunt.

Profiel

- Je hebt genoten van een economische- of talenopleiding met een aantal jaren relevante internationale saleservaring. - Er is een grote affiniteit met de kunststofnijverheid en de talenkennis, zoals hierboven beschreven, is aanwezig. - Kunt u volgende punten afvinken? Punctueel; Resultaatgericht; Efficiënt; Houden van een uitdaging; Sociaal; Empatisch vermogen; Nieuwsgierig; Stressbestendig; Verantwoordelijk; Commercieel; Interesse in technologie; Mechanisch inzicht; Assertief; ... - Je bent leergierig ingesteld een gaat op zoek naar nieuwe opportuniteiten. -

Wij bieden

Een voltijdse functie in een internationale speler die een begrip vormt in zijn sector. Er is een familiaal ondernemerschap waardoor er een authentieke bedrijfscultuur heerst. Je persoonlijke vaardigheden worden ten volle gewaardeerd en in zijn recht gezet. Uitgebreide begeleiding en opleiding zal ook voorzien worden, er is sprake van levenslang leren.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.