Vacature

IT medewerker - Full Time

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 938

Update: 16-09-2021

default

Cynthia Vanderhaeghen

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Voor een klant in de ruime regio van Tielt kijken wij uit naar een ervaren IT medewerker die o.a. instaat voor de end tot end development van applicaties. In deze functie bouw je mee aan softwareoplossingen die een toegevoegde waarde betekenen. - Ervaring heb je reeds opgebouwd (minsten 2 jaar) als .NET developer. Er is een goede kennis aanwezig over ASP.NET MVC, C#, IIS, REST JSON, HTML, CSS, Bootstrap, Javascript, jQuery en AngularJS. Een troefpunt is een algemene brede IT kennis binnen een Microsoft omgeving (Sharepoint; MS Azure; Microsoft Graph (AAD); MS Power Platform). - Taken die ook tot uw pakket zullen behoren is het voorbereiden van de IT voor nieuwe medewerkers, hier denken we dan aan opmaak mailadres; handtekening; ... Alsook bent u verantwoordelijk voor het plaatsen van kantoorbestellingen op gebied van IT.

Profiel

- Minstens 2jaar ervaring als .NET developer - Goede kennis ASP.NET MVC, C#, IIS, REST JSON, HTML, CSS, Bootstrap, Javascript, jQuery en AngularJS - Bachelor in de toegepaste informatica - Sterk analytisch ontwikkeld - Stressbestendig en kunnen behalen van deadlines - Goede kennis van het Nederlands en Frans - Interesse in groene energie

Wij bieden

Tewerkstelling bij een groeiend en bloeiend bedrijf in de groenen energie. Een boeiende, uitdagende functie binnen een aangename werkomgeving.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.