Vacature

IT-medewerk(st)er

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2378

Update: 18-11-2022

Isabelle

Isabelle Maselis

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Ontwikkeling van nieuwe toepassingen en modules met webgebruikersinterface en achterliggende webservices met koppeling naar de database. - De dagelijkse support van de gebruikers wat betreft de bestaande toepassingen en hun Windowsomgeving. - Programmatie in Java, Javascript, HTML, CSS en SQL met gebruik van moderne ontwikkeltools en frameworks.

Profiel

- Een sterk analytisch denkvermogen. - Interesse in een bedrijf met productieomgeving. - Een basiskennis Java en SQL. - Voeling met webdesign. - Ervaring met een ERP pakket is een grote troef.

Wij bieden

- Een gedreven werksfeer binnen een dynamisch team. - De mogelijkheid om impact te hebben op de verdere evolutie van IT binnen het bedrijf. - Toekomstperspectief: meegroeien is bij ons een noodzaak. - Een mensgerichte bedrijfscultuur. - Flexibele werkuren en toffe collega's. - Een competitieve verloning. - Een passende opleiding en begeleiding.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.