Vacature

IT-ondersteuningsingenieur

Referentie: 1277

Update: 25-02-2022

Illy

Ilham Reffaki

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Na een intensieve opleiding en ruime inwerkperiode word je het contact voor diverse IT-gerelateerde vragen van meerdere firma's in binnen- en buitenland. Je installeert, configureert en onderhoudt zowel hardware, netwerken, operating systemen, als specifieke applicaties en de monitoring alerts. Jouw helikopterzicht en vlijmscherpe blik vertalen tot analyses die zich ontwikkelen. De IT-manager is jouw coach en je mag minimaal zoveel support van je collega's verwachten. Samen met de collega's nemen jullie om beurt de wachtdienst voor rekening.

Profiel

- Uitstekende kennis van het Nederlands en het Engels. - Een uitgesproken passie voor IT en probleemoplossende vaardigheden. - Kennis van volgende platformen is een troef: Active Directory, aandelenbeurs, VMware, Veeam, Citrix, SQL-server, Netwerk & beveiliging, VOIP|- Bachelor - niveau - gelijkwaardig door ervaring

Wij bieden

- Loopbaan met veel afwisseling en ontplooiingskansen binnen een groeiende internationale bedrijvengroep. - Aantrekkelijk salaris, wachtpremies, smartphone, laptop & maaltijdcheques. - Mogelijkheid om af en toe naar andere werelddelen te reizen.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.