Vacature

IT Software implementation specialist (m/v)

Referentie: 2194

Update: 19-07-2022

default

Selena Vanherreweghe

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- De klant voorziet een intensieve opleiding van ongeveer een jaar in Wielsbeke. Je leert het ERP pakket en randapplicaties kennen tot op de draad. - Je loopt de hele implementatieflow door, van functionele analyse, backlog, testen tot vrijgave voor de eindgebruikers. - Daarnaast verbreden we je scope op het vlak van zakelijke vereisten door je stapsgewijze te gebruiken in de processen, systemen en data, vooraleer je naar Reidsville in North Carolina vertrekt. - Eenmaal aangekomen in de Verenigde Staten integreer je in het lokale IT team als een soort verbindingsofficier met België. - Je kent intussen al vrij goed de gebruikersnoden, hebt al een resem tickets verwerkt en weet wijzigingsverzoeken te plaatsen in een groter geheel. Met die bagage ga je mens en resultaatgericht aan de slag. - Je bureaustoel mag dan letterlijk het scharnierpunt zijn tussen de software en de bedrijfsprocessen, heel je stoel ook leeg om in de productie te gaan hoe mens, machines en software op elkaar afgestemd zijn. - Af en toe zal je ontstaan ??op een nood aan opleiding en coaching van de gebruikers, andere keren vraagt ??een kwestie aan van systeemaanpassingen van interventies in het databeheer.

Profiel

- Bij voorkeur heb je al een ERP pakket speciaal van A tot Z. Mocht je dit dan hebben gelinkt aan Power BI, is dat nog beter. - Minimaal een bachelor niveau of gelijkwaardig door ervaring, met een uitgesproken passie voor IT, processen en data.

Wij bieden

- Een loopbaan met veel afwisseling en ontplooiingskansen binnen een internationale bedrijvengroep. - Het salarispakket stemmen we af op je competenties en ervaring, met een maatpakket in onderling overleg. - Wij staan ??zowel open voor een detachering van zo'n 3 à 5 jaar als een blijvende tewerkstelling in de Verenigde Staten, waar wij meerdere firma's hebben.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.