Vacature

Kwaliteitscontrole - magazijnier METAAL

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 742

Update: 14-05-2021

default

Julie Vandaele

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Voor een metaalverwerkend bedrijf in de grootregio van Tielt zijn wij op zoek naar een kwaliteitsinspecteur in combinatie met magazijnverantwoordelijke.- In deze functie borg je de kwaliteit van de geproduceerde producten door het uitvoeren van controles, controle op resultaten en registratie. Je volgt de transportplanning en organisatie op van de te versturen en te receptioneren goederen, alsook de bijhorende administratieve taken en het nodige heftruckwerk. Gebruikmakend van een wagen van het bedrijf het afhalen en toeleveren van kleine verpakkingen aan klanten en leveranciers.- Welke taken voert u bijvoorbeeld uit: uitvoeren van verschillende controles (ingang, eind, piece-type); controle op invullen en uitvoeren van werkorders en controles; administratieve registratie en opvolging; vaststellen productafwijkingen; rapportage naar kwaliteits en productieverantwoordelijke; uitvoeren van steekproeven binnen de productie; controle en kalibratie van meetmiddelen; controle zendnota; visuele controle (interne en externe goederen); identificatie binnen en uitgaande producten; voorraadaanpassing in ERP-systeem; levering en afhaling van goederen; taakverdeling van de heftruckchauffeurs; ...- Een veelzijdige variërende functie binnen een bloeien metaalverwerkend bedrijf.

Profiel

Je beschikt over technische kennis van metaalproducten, kan uitstekend planlezen en bent vertrouwd met verschillende controle en fabricagemethodes. Je hebt een scherp oog voor visuele kwaliteit, administratief sta je sterk in je schoenen en gaat efficiënt te werk. Persoonlijkheid: een echte motivator, organisatorisch talent, communicatief correct, orde en netheid draag je hoog in het vaandel, stressbestendig, flexibel. Je beschikt over een zeer goede kennis van de Nederlandse taal en kan goed overweg met de nodige software (word, excel, MRP, ERP, ...). Je kan werken tijdens de daguren (07u30-16u00, de vrijdag tot 14u00), dit met de nodige flexibiliteit. |Ervaring, motivatie en drive zijn des te belangrijker!

Wij bieden

Een tewerkstelling in een bloeiende organisatie in de metaalsector, verloning is afhankelijk van de ervaring die u hiervoor genoten heeft. Na een positieve tewerkstelling via QUALITY TIELT verkrijg je, indien alles goed verlopen, een vast contract.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.