Vacature

Kwaliteitscontroleur - DAG

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1917

Update: 31-05-2022

default

Tiana Martens

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Ik ben op zoek naar een polyvalent textielarbeider om stoffen over te rollen op kleinere rollen, kwaliteitscontrole uit te voeren en om de printmachine te bedienen.

Profiel

- Voor deze job is het belangrijk dat je niet kleurenblind bent, secuur kan werken, maar ook textielrollen kan met hulpmiddelen aanbrengen op de machine. - Omdat alle orderbons in het Nederlands zijn én omdat communicatie met andere afdelingen heel belangrijk is, is kennis Nederlands vereist. - We zoeken een nieuwe collega die een voltijdse job zoekt en die bereid is de job aan te leren.

Wij bieden

- Deze job is optie vast. - In ruil hiervoor word je opgevangen door een hechte en warme Diaz-familie die je graag met raad en daad bijstaat op de werkvloer. - Naast een mooie verloning met maaltijdcheques, zorgen wij voor een positieve balans werk/privé. - Je werkt dagelijks van 08u00 tot 16u30 en op vrijdag tot 14u00. Na 5 jaar vast in dienst, kun je rekenen op 1 extra dag anciënniteitsverlof, na 10 jaar krijg je 2 dagen... - Maar bovenal bieden we jou voldoening van je werk!

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.