Vacature

Kwaliteitscontroleur - bediende

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 865

Update: 13-07-2021

default

Isabelle Maselis

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Voor een sterk groeiend familiebedrijf in de voedingssector zijn wij op zoek naar een kwaliteitscontroleur, dit onder bediendestatuut. - In deze functie verkrijg je een controlerende functie over het ganse productieproces. Je bent verantwoordelijk voor de ingangscontrole van de producten, controle op het proces in de productie en controle van de eindproductie. - Als kwaliteitscontroleur draag je bij aan een kwalitatief product, dit door uitvoeren van analyses van de veldstalen en rapportage. Alsook voer je visuele controle uit voor het lossen van de vrachtwagens. Je splitst de goederen op in verschillende kwaliteitsklassen, zo wordt de volgorde vastgesteld voor de productie. - Het uitwerken van nieuwe procedures en werkinstructies zal ook tot uw takenpakket behoren, dit in samenwerking met de kwaliteitsmanager en de teeltbegeleiders. Alsook het bepalen van corrigerende acties en verbetervoorstellen. - Je dient alert te kunnen reageren en adequaat ingrijpen bij plotse kwaliteitsveranderingen.

Profiel

- Diploma landbouw / agro industrie / gelijkwaardig door relevante ervaring - Zeer goede kennis van de Nederlandse taal en softwarepakketten (bv Word en excel) - Adequaat, alertheid en stressbestendigheid zijn belangrijke elementen - Je werkt nauwkeurig, gestructureerd, efficiënt en je kan prioriteiten stellen - Zelfstandigheid is een must

Wij bieden

Tewerkstelling in een groeiend familiebedrijf waar durf, toewijding, integriteit, flexibiliteit en fierheid op de voorgrond staan. Binnen de firma zijn er korte beslissingslijnen en heerst er een no nonsen stijl! Verloning is afhankelijk van ervaring en kennis.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.