Vacature

Kwaliteitscontroleur2 ploegen

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 1758

Update: 19-04-2022

default

Cynthia Vanderhaeghen

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Als kwaliteitscontroleur start je in onze stopperij of rollerij. In onze stopperij gebeurt de eerste kwaliteitscontrole. Weefsels worden gecontroleerd op fouten om deze vervolgens te herstellen. Deze fouten worden geregistreerd in ons systeem. Je krijgt een opleiding zodat je de producten en kwaliteiten tot in de puntjes leert kennen. In onze rollerij ga je van start na jouw opleiding in de stopperij. Hier gebeurt de tweede kwaliteitscontrole nadat de rollen stof werden behandeld door externe veredelaars. De rollen worden ook verpakt in deze afdeling.

Profiel

Je kan je goed uitdrukken in het Nederlands. Je kan overweg met naald en draad. Je kan erg nauwkeurig en geconcentreerd werken. Je draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Je hebt ervaring met of grote interesse in linnen stoffen.

Wij bieden

Een grondige opleiding in de stopperij. Aangename werksfeer binnen het team. Stabiele toekomstperspectieven in een financieel sterk familiebedrijf. Optie tot een vaste aanwerving met een goede verloning en extralegale voordelen (o.a. met bonussysteem en maaltijdcheques).

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.