Vacature

Kwaliteitsverantwoordelijke - bediendefunctie voeding

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 834

Update: 01-07-2021

default

Françoise Baudot

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Voor een voedingsbedrijf in de regio van Tielt zijn wij op zoek naar een kwaliteitsverantwoordelijke. - Als kwaliteitsverantwoordelijke ben je verantwoordelijk voor het kwaliteitsbeleid binnen de firma. - Het takenpakket wordt verdeeld onder een viertal luiken: Beleid; Beheer; Voedselveiligheid en administratie. - Beleid: Opstellen kwaliteitsobjectieven en kwaliteitsdienst; Organiseren van opleiding voedselveiligheid en kwaliteit; De effectiviteit van het kwaliteitssysteem rapporteren aan de directie; Voorbereiden van de kwaliteitsmeting. - Beheer: Beheer van klachten, NCP, verbeteringsacties en van het interne audit en inspectiegebeuren; Opvolgen van de wetgeving; Begeleiden van externe audits; Organisatie van recalloefeningen en traceerbaarheidstesten; Vrijgave HACCP bij nieuwe producten en machines; Opstellen en beheren van het food defense systeem en rapporteren over de effectiviteit aan de directie. - Voedselveiligheid: Beheer pest control; Uitvoeren glasinspectie; Controle effectiviteit reiniging (visueel en microbiologisch); Coördinatie HACCP (bevoegd om HACCP team bijeen te roepen; opbouw, validatie en verificatie van HACCP, medebeslisser bij overschrijven CCP). - Administratie: IFS Coördinator; Specificatiebeheer, opmaak technische fiches, ingrediëntendeclaratie invullen, vragenlijsten, leveranciersaudits; Coördineren van kwaliteitscontroles en beheren van het analyseplan; Contactpersoon voor het FAVV en externe labo, interpreteren van analyserapporten; Beheer kalibratieplan.

Profiel

- Ervaring als kwaliteitsmedewerker in een voedingsbedrijf. - Vertrouwd met de IFS standaard. - Technische fiches kennen geen geheimen voor u. - Communicatief vaardig (zeer goede kennis van de Nederlandse taal). - Je bent een goede coach en staat sterk in je schoenen bij het begeleiden van medewerkers.

Wij bieden

Een tewerkstelling binnen een gekend voedingsbedrijf in de regio van Tielt als kwaliteitsverantwoordelijke. Dit is een voltijdse functie met grote verantwoordelijkheid. Het verloningspakket is afhankelijk van de vooropgedane ervaring.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.