Vacature

Lader automatische stockage | 10u tot 18u15

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2620

Update: 29-08-2023

default

Tiana Martens

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Als lader ben je verantwoordelijk vanaf het opstarten van een laadopdracht uit de stockage tot het laden van de vrachtwagen zelf. - Je bent in staat om een laadopdracht door te geven in het computersysteem. - Je kan kleine storingen in de diepvries oplossen. - Je controleert de pallets en zorgt voor de uitgangscontrole van de goederen. - Je kan een vrachtwagen laden.

Profiel

- Je hebt logisch inzicht. - Je bent wat technisch aangelegd. - Je bent nauwkeurig en flexibel inzetbaar. - Je kan rijden met een heftruck. - Je kan werken met een computer. - Je kan en wil werken van 10 uur tot 18u15.

Wij bieden

- Een leuke job in een technologisch hoogstaand bedrijf dat continu investeert in duurzame groei. - Een mooi salarispakket en een grondige interne opleiding in een sterk dynamisch familiebedrijf met een open cultuur en sterke teamgeest. - En naast jouw verantwoordelijkheden vinden wij het even belangrijk dat je je thuis voelt en vooral ook fun hebt op je werk!

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.