Vacature

Lader 2 ploegen

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1571

Update: 17-03-2022

default

Cynthia Vanderhaeghen

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Hou jij van een fysieke uitdaging? Zoek niet verder!Ter versterking van ons logistiek team, zijn we op zoek naar een magazijnmedewerker (lader). Samen met de teams die in 2-ploegen werken, staan jullie in voor het manueel laden van de rollen vlies in de vrachtwagens.Dit is fysiek zeker een uitdagende job! Zeg je fitness-abonnement dus maar al op!

Profiel

Jij: Bent leergierig ingesteld; Werkt graag afwisselend binnen en buiten; Houdt van fysiek werk; Werkt graag in teamverband; Bent betrouwbaar en stipt; Werkt nauwkeurig; Neemt verantwoordelijkheid op.

Wij bieden

We zijn op zoek naar gedreven, leergierig en plichtsbewuste werknemers die onze langetermijn visie delen.We bieden je een gevarieerde en uitdagende job met verantwoordelijkheid. We vinden het belangrijk dat je voldoening haalt uit jouw job. Eigen inbreng wordt zeker gewaardeerd. Binnen ons bedrijf heerst een aangename, familiale werksfeer waar iedereen aanspreekbaar is.Hiernaast voorzien we een competitieve verloning, met extra-legale voordelen als maaltijdcheques. Mogelijkheid tot fietsleasing wanneer vast in dienst.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.