Vacature

Lakker

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 2414

Update: 26-12-2022

default

Lore Duyck

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het goed uitvoeren van kwalitatief lakwerk en moet het lakwerk efficiënt doen verlopen. Je moet zin hebben voor orde. Je werkt onder leiding van de atelierverantwoordelijke die hem de lijst van uit te voeren taken dagelijks bezorgt die hij dan moet lezen en noteren. - Voorbereiding: Afschermen van niet te lakken zones. Ontvetten, afblazen met perslucht. Binnen en buiten brengen van stukken in lakcabine. - Lakken: Mengen van diverse verven volgens diverse verhoudingen. Op orde houden van verfstockagelokaal en verflabo. Lakken met bekerpistool, airless pomp en airmix pomp. Reinigen van lakinstallaties en verfmateriaal. Vervangen van vloerfilters. Registreren van verfmengeling. Controle van gelakte stukken in de lakcabine. - Diversen: Invullen van uurfiche. Schuren/plamuren.

Profiel

- Fysiek sterk zijn. - Ervaring in kwalitatief natlakwerk. - Persoonlijk kwaliteitsbewustzijn. - Flexibel - Nederlands- en/of Franstalig

Wij bieden

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.