Vacature

Operatoren

Contracttype: Nachtwerk, Ploegwerk

Referentie: 889

Update: 18-08-2021

default

Françoise Baudot

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Voor een textielbedrijf met vestigingen te Tielt, Meulebeke en Kanegem (deelgemeente Tielt) zijn wij op zoek naar ervaren, gemotiveerde en enthousiaste operatoren. - Tewerkstelling mogelijk in 2 ploegen of in de vaste nacht (opleiding in 2 ploegenstelsel). - Kennis van computer kan een pluspunt vormen, dit aangezien je parameters dient in te stellen op de machines. - Ervaring met de heftruck is een groot pluspunt, een heftruckattest is een grote troef. - Je kan je op een duidelijke manier uitdrukken in de Nederlandse taal.

Profiel

- Kennis van de Nederlandse taal (begrepen en gesproken) - Kunnen werken in 2 ploegenrooster, op termijn kan je eventueel werken in de vaste nacht indien gewenst - Ervaring met ingave parameters - Fysiek kan je werk verzetten, niet bang om de handen uit de mouwen te steken - Heftruckervaring en of attest zijn grote pluspunten, zeker en vast geen must.

Wij bieden

Tewerkstelling bij een Tielts textielbedrijf gekend over de hele wereld. Bij een positieve periode, via Quality Tielt, verkrijg je uw vast contract!

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.