Vacature

Logistiek bediende frontoffice

Referentie: 2135

Update: 06-07-2022

default

Tiana Martens

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Je bent hét aanspreekpunt voor de chauffeurs en verzorgt de bijhorende administratie en planning: - Chauffeurs onthalen en doorsturen naar de laadkaai - Pickingbon controleren - Zendnota’s en CMR opmaken - Opmaak documenten chauffeurs - Opmaak van duanedocumenten - Algemene logistieke administratie - Wij bieden met het logistieke team dat bestaat uit 3 medewerkers service van 6 uur tot 20 uur. - Beurtelings (per week) neemt iemand de ochtenduren (6u tot 14u), iemand de daguren (8u tot 16u) en iemand de namiddaguren (12u tot 20u) voor zijn/haar rekening. - Je bent dan ook bereid om in dit regime in stappen en meer concreet beurtelings de dag- en namiddaguren te presteren.

Profiel

Jouw talenten - Bachelordiploma op zak bij voorkeur logistiek/expeditie of gelijkwaardig door een mooie, relevante ervaring - Ervaring binnen logistiek is een plus, maar geen must indien bacheloropleiding logistiek op zak - Je kan een vlotte babbel voeren in het Nederlands, Frans en Engels. Dit hoeft niet perfect te zijn. - Je hebt kennis van/ervaring met een ERP-pakket. Ervaring met SAP is grote plus. - Je kan professioneel omgaan met deadlines en tijdsplanningen - Je werkt klantgericht, resultaat - en oplossingsgericht - Je bent een multitasker en een vlotte communicator. Je kan prioriteiten stellen. - Je hebt oog voor detail en zorgt voor een correcte administratie - Je bent een echte teamplayer - Je stelt je flexibel op om samen met je 2 collega’s van de frontoffice een service aan te bieden van 6u tot 20u (beurtelings daguren dan wel namiddaguren presteren).

Wij bieden

- Een familiale no-nonsense cultuur van ondernemerschap en innovatie - Coaching door ervaren collega’s en verantwoordelijke

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.