Vacature

Logistiek medewerker - Afvoerder

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 672

Update: 06-04-2021

default

Françoise Baudot

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Ben jij DE LOGISTIEKE SCHAKEL / AFVOERDER voor onze klant in de grootregio van Tielt?Wij zijn namelijk dringend op zoek naar een gemotiveerde afvoerder. Als afvoerder voer je zoals het woord het zegt de afgewerkte producten manueel af.Tempo, zelfstandigheid en fysiek werk schrikken je niet af. Heb je een heftruckattest? Dit is een extra, geen vereiste voor deze leuke job!

Profiel

- Fysiek uithoudingsvermogen - Zelfstandig kunnen werken - Logisch inzicht en redeneervermogen - Een eerste werkervaring in een productieomgeving - Goede kennis van de Nederlandse taal (administratieve afhandeling)|Motivatie en enthousiasme is veel belangrijker dan een bepaald opleidingsniveau.

Wij bieden

Een mooie voltijdse tewerkstelling in een 2 ploegenrooster. Dit binnen een gekend familiaal bedrijf in de regio van Tielt.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.