Vacature

Machinebedienaar - metaalsector

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 840

Update: 02-07-2021

default

Françoise Baudot

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Voor een klant in de metaalsector kijken wij uit naar een polyvalente machinebedienaar. 80% van de tijd neem je de functie van machinebedienaar op jou, 20% in de montage van PVC producten.- Voltijdse tewerkstelling verdeeld over 5 dagen in de week, opstart is voorzien om 07u30.

Profiel

- Ervaring in het PVC - Ervaring als machinebedienaar (ervaring met Graf synergy is een pluspunt) - Al dan niet studies in het schrijnwerk, metaal, ... - Motivatie en de wil om te werken - Beschikbaar tijdens de dag - Goede kennis van de Nederlandse taal

Wij bieden

Een tewerkstelling in een familiebedrijf die beschikt over een groot en modern machinepark met geautomatiseerde productielijnen; waar een efficiënte werking gehanteerd wordt vanwege voortdurende investeringen; die zijn steentje bijdraagt aan een duurzame toekomst door innovatieve productie en milieuvriendelijk ondernemen.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.